Już Ci pisałem że to że rzekomy sprawca przenosi się w inne miejsce nie usuwa dowodów zbrodni i wszystkie one powinny zostać spokojnie zebrane w postępowaniu dowodowym. Ponawiam pytanie, czy mam Ci to napisać po irlandzku czy coś...?
Możesz mi z łaski swojej pokazać jakieś dokumenty albo sprawy reporterskie dotyczące spraw z ostatnich pięciu lat z Polski gdzie skazano księdza za pedofilię na podstawie niezbytych dowódów (np. DNA na ofierze) i w których wytoczono kolejne sprawy świadkom którzy odmówili składania zeznań mimo że udowodniono im fałszywe zeznania albo zatajanie prawdy....?
Możesz mi z łaski swojej pokazać jakieś dokumenty albo sprawy reporterskie dotyczące spraw z ostatnich pięciu lat z Polski gdzie skazano księdza za pedofilię na podstawie niezbytych dowódów (np. DNA na ofierze) i w których wytoczono kolejne sprawy świadkom którzy odmówili składania zeznań mimo że udowodniono im fałszywe zeznania albo zatajanie prawdy....?
hehe, w sumie byłoby to nawet śmieszne, gdyby nie takie straszne. Ci szaleńcy mają kilkanaście % poparcia. Dramat.
Kiedyś wystarczyło wypuścić JKM z piwnicy i wszystko powracało do normy, czyli poniżej progu wyborczego. Teraz go dobrze tam kurwy pilnują, żeby nie zdradził ich celu nadrzędnego, jakim jest włączenie Polski to wielkiej matki kurwy rasiiji
Pragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
Według ciebie jest dobrze, jak się rozwaliło Orlen i narobiło długów, jak się rozwaliło TV, obraziło prezydenta USA, nazywając go agentem, celując do niego jak z pistoletu? Jest dobrze jak spada produkcja, spada eksport, spadają wszelkie inwestycje, jak NFZ nie daje kasy i odwołuje się leczenie ludzi? Jest dobrze jak się ustaliło budżet, który spowodował największe zadłużenie w historii kraju i okazało się, że jeszcze zabrakło? Jest zajebiście jak ci przypierdolą za prąd tyle, ze będziesz sobie internet na korbkę używał?
Przeszkadza ci, że typy mają jakieś tam religijne odchylenia, a nie przeszkadza ci szamanizm zielonych debilów?
Naprawdę jesteś tak ograniczony, że uważasz iż ktoś milion lat temu podniósł lodowiec czarami, wpierdolił pod niego dzidy i ubrania, aby teraz topiąc się można było je wyciągać i seria łykasz takie debilizmy, ze CO2 którego masz w atmosferze 0.04 % a ludzie produkują jeszcze ułamek tego ma cokolwiek wspólnego z klimatem?
To trzeba mieć nieźle zryty beret, albo być amebą. Wyobrażasz sobie jak teraz ktokolwiek idzie coś załatwiać w USA a oni patrzą na niego i myślą, to ten naród, którego politycy powiedzieli, że prezydent jest ruskim agentem, przestępcą i robili sobie zdjęcia, że go zastrzelą. To trzeba być zjebem, aby na takich ludzi głosować. Co ci przeszkadza, że jakiś typ się modli do Matki Boskiej? Cały Watykan na tym kasę trzepie, nie widzę powodu, dla którego do nas, nie mieli by jeździć turyści i płacić hajs, żeby sobie pooglądać jakieś pierdoły.
Daj jakieś źródło informacji na ten temat
Daj jakieś źródło informacji na ten temat
Czy to z tego powodu w parlamencie europejskim weszli w koalicje ze szwabskim AfD, które otwarcie mówi o odebraniu ziem Polsce oraz jawnie popiera Putina?
Ty jesteś botem, czy tak zwyczajnie, po ludzku tępy? Przeczytaj jeszcze raz, co napisałem wcześniej. Powoli. Może się uda.
Tak na marginesie, pierwszy raz spotykam ateistę, który broni Kościoła z takim zapałem, jakby należał do jakiegoś Ordo Iuris. Powiedziałbym ci żebyś się jebnął w łeb, ale regulamin zabrania, więc nie powiem.
Co za popierdoleńcy.... kurwa przebili Żukowską
hehe, w sumie byłoby to nawet śmieszne, gdyby nie takie straszne. Ci szaleńcy mają kilkanaście % poparcia. Dramat.
Kiedyś wystarczyło wypuścić JKM z piwnicy i wszystko powracało do normy, czyli poniżej progu wyborczego. Teraz go dobrze tam kurwy pilnują, żeby nie zdradził ich celu nadrzędnego, jakim jest włączenie Polski to wielkiej matki kurwy rasiiji