Czytając komentarze zastanawia mnie jak to jest że wszyscy wiedzą jak poprawnie jechać na "suwak" i gratulują poprawnej reakcji służb mundurowych a jednak większość aut jechała prawym pasem.
Wychodzi że wiecie jak powinno się jeździć w teorii ale w praktyce i tak walicie na prawy pas a co mądrzejszy zajeżdża droge tym niewielu na lewym pasie którzy teorie stosują w praktyce.
Gratuluje .
Powinna pójść informacja do firmy, że zatrudniają pirata drogowego. Myślę, że niejeden straciłby pracę za takie figle.
Ktoś mi wytłumaczy czemu ludzie NIE jeżdżą na suwak? Jaki jest sens w staniu w kilometrowej kolejce?!
Mieszkam w USA i tutaj ludzie jezdza na suwak prawidlowo, mniej wiecej jest po rowno samochodow na obu pasach ale nie sadze zebym dzieki temu kiedykolwiek czekal krocej w korku niz jakby wszyscy byli na jednym pasie. Zazwyczaj to trwa dluzej bo musisz czekac az te wszystkie samochody pozwola sobie nawzajem wjechac. Jak tylko jeden samochod jedzie na suwak to latwo mu znalezc moment zeby sie dolaczyc ale jak oba pasy sa zapchane samochodami i powoli sie lacza to to trwa wieki, przynajmniej tutaj gdzie mieszkam. Ale i tak chuj szeryfowi w dupe.