To jak? Teraz czekamy tylko na atak lewaczków z pianą na pysku, wyzywających od ciemnogrodu, homofobów, faszystów, nazistów itd. Bo przecież homoseksualizm to jest coś normalnego, powinni o tym uczyć w szkołach, a najlepiej w domach z dwoma tatusiami, którzy lubią, jak im się coś ładuje w dupę..
Kurwa, jaki ten XXI wiek jest pojebany
Zawsze mnie zastanawiało jedno. Ciągle powtarzacie że homo to choroba, ale ich nie tolerujecie. Przecież jak ktoś jest chory to raczej mu się pomaga. Taki bezsens w waszym rozumowaniu.
Często dochodzi do patologii, gdzie heteroseksualna para, żyjąca ze sobą wiele lat, mająca dzieci ma wielkie problemy w kryzysowych sytuacjach - nie może się dowiedzieć o stan zdrowia w szpitalu, nie może dziedziczyć w razie śmierci (w każdym razie nie jest w pierwszym szeregu), ma prawny problem z prowadzeniem wspólnego gospodarstwa.
Zapewne zaraz pojawią się głosy - "przecie ślub można wziomć" - ja na to - na jakiego chuja? Żyje w (pozornie) wolnym kraju i mam prawo do takiej a nie innej decyzji. Chcę z kimś mieszkać, wychowywać dzieci, robić omlety i głaskać kota ale ślub, czyli jeden z sakramentów katolickiej zarazy nie jest mi do niczego potrzebny.