To zabawne, bo to PIS sprowadził ich setki tysięcy.
@:
Mało kto ogarnia rzeczywistość. Akurat jestem blisko tematu więc mogę przewinąć. Za PISu do kraju wjeżdżał każdy kto miał „zaproszenie od pracodawcy”. Slupy zapraszały np 20 Afgańczyków, żeby ci mogli przejechać przez granicę z wizą pracowniczą. Potem ślad po nich ginął. Pracodawca nie miał tutaj żadnego obowiązku, po prostu dawał info do Urzędu Pracy że się nie stawili. Nie ma i nie było służb które miałyby ich wyłapywać. Zresztą XD - jakby to miało wyglądać? W ten sposób, legalnie, bezpiecznie do naszego kraju wjechali w pizdu ludzi z każdego gównostanu.
@:
Mało kto ogarnia rzeczywistość. Akurat jestem blisko tematu więc mogę przewinąć. Za PISu do kraju wjeżdżał każdy kto miał „zaproszenie od pracodawcy”. Slupy zapraszały np 20 Afgańczyków, żeby ci mogli przejechać przez granicę z wizą pracowniczą. Potem ślad po nich ginął. Pracodawca nie miał tutaj żadnego obowiązku, po prostu dawał info do Urzędu Pracy że się nie stawili. Nie ma i nie było służb które miałyby ich wyłapywać. Zresztą XD - jakby to miało wyglądać? W ten sposób, legalnie, bezpiecznie do naszego kraju wjechali w pizdu ludzi z każdego gównostanu.
@:
Otrząśnij się i przestań wierzyć we wszystko w co mówią w telewizji. Polityka to jedna wielka hipokryzja. Dzieł i rządź.
Dokładnie tak jest. PiS nie zbudował przecież płotu żeby uchodźcy nie mogli wejść. Odpowiedzi w referendum gówno ich interesowały (o ile w ogóle można to nazwać referendum). Zapytali ludzi o zdanie na temat czegokolwiek po 8 latach ? XD teraz wiem skąd się biorą ich wyborcy, są ludzie którzy to wszystko łykają, tacy jak Ty.
eh dziecko, jeszcze musisz trochę pożyć
zbudowali płot za kilkaset milionów, który można lewarkiem otworzyć Ciekawe, kto przytulił kase, bo ogrodzenie w moim domu jest trwalsze. PO wprowadziło 5km teren z zakazem wstępu i wyłapują ciapatych - zrobili coś, czego PiSowi się nie udało...
To zabawne, bo to PIS sprowadził ich setki tysięcy.
A co mają jacyś z dupy aktywiści do płotu, którego można lewarkiem otworzyć? Za bardzo nie rozumiem tego porównania. Od roku słysze, że Tusk będzie zapraszał imigrantów z BIałorusi i będzie ich z kwiatami witał. Tymczasem wprowadził 5km strefe buforową mimo prostestów okolicznych mieszkańców. Trzeba przyznać, że podobny pomysł mial PiS...ale mieszkańcy się burzyli (tej buforowej strefy)i PiS zaczął trząść portkami i zrezygnował. Tusk to wprowadził. O tym ani słowa nie powiesz? Dalej twierdzisz, że zaprasza imigrantów na kawke?
Ty odmóżdżony lewaku bez rozumu, wiesz co to emigrant zarobkowy, a przymusowy. Powiem ci bo jesteś sierotą obrzyganą i trzeba ci tłumaczyć . Zarobkowy przyjechał tu zarobić pieniądze i spróbuje sie asymilować z nami, będzie zarabiał na dom i utrzymanie, a przymusowy będzie gwałcił i pluł ci w ryj . Czy ty w ogóle rozumiesz co się do ciebie mówi? Czy ty w ogóle wiesz jaka to różnica? Więc skończ już pieprzyć o PiS ie bo nie wziąłeś karty do głosowania w referendum, a teraz będziesz się udzielał. Wtedy się nie udzielałeś i teraz też się nie udzielaj.
Tak masz rację, tylko odpowiedź mi dlaczego po 8 miesiącach rządów KO ludzie się skarżą dopiero i nagrywają takie akcje jak skakanie do aucie komuś w Wawie.
Chcesz mi powiedzieć że PiS powiedział migrantom po naszej przegranej róbcie zamieszki , srajcie do wody i takie tam xD hahahaha. Nie można być fanatykiem KO jak i PiS.
odmóżdżony cię zrobił. nagle wam się migranci podobają. bo pracują. ))))))
Bo nagłaśniają to trollownie. dlatego nagle wszędzie to widzisz. jesteście manipulowani jak upośledzone dzieci.