Kurwa aż mi wstyd kurwa .... Paru szoszonów wygania ludzi na ich terenie a ci zamiast się postawić to łeb w pizde i długa .... lool i jeszcze że też chcesz wpierdol ja pierodle Sasza ja wyjdę i wrócę z 20 chłopakami ale ty już nie wyjdziesz z rzeki ......
Mam nadzieję że Putin ich dojedzie
Ja to cię znam aż za dobrze. Pisałeś mi kiedyś na PW, że jesteś tu największą szychą i zapraszałeś do niewidzialnej ekipy gorola.
Na tym filmie nie rozpędzał bym sie z wybielaniem Polaków możliwe że swój trafił na swego....
Kurwa rzucić wam jakiś pedalski filmik i sracie się jak pojebani, że upaina to że upaina tamto, nie ważne czy polak czy szwed jak zasłużył na listwę to zasłużył i tyle w temacie.
A może koleś powiedział, że ukraińscy ludzie to debile? Też bym mu wtedy wjebał
Właśnie to ostatnio dzieciakom na placu zabaw tlumaczyłem którzy chcieli grać ze mna i moim mlodszym synem w piłke bo ich wygonili ukraincy z boiska. Mowie im "kurwa chlopaki jaja wam odpadly? Gdzie Wasi koledzy? To sa Wasze boiska, Wasze place zabaw! Nie pozwolcie wyganiac sie bo jestescie u siebie. Idzdcie po kolegow i wygoncie ich Wy. Nie mozecie sobie na to pozwolic." Ehhh wzruszyli ramionami i poszli do domu. Inne czasy kurwa....