No i co, stało się coś z tego powodu?
Mają taką możliwość ale weź tu z tego typu możliwości korzystaj w tym kraju to wiesz co później...
Ci chłopacy narażają życie i zdrowie żeby ratować drugiego człowieka i jego mienie.
Szacun dla nich bo jako jedyna służą robią ciężką i niebezpieczną robotę.
debile !!!, zawsze szanowałem prawdziwych Starzaków (nie mylić z miejskimi strażnikami, spierdolinami życiowymi, śmieciem naszych wsi i miast) ale ci tutaj to debile, w momencie otwarcia bramy maja obowiązek przepchnąć, staranować, przewrócić pojazd idioty/ki by jechać dalej. Gláby tutaj powinni być ukarani za niedopełnienie obowiązków.
Ci chłopacy narażają życie i zdrowie, bo taką wybrali sobie pracę. Nie wiem skąd u Ciebie ta naiwna pewność ich motywów, niektórzy po prostu wybierają taką robotę, bo taka tradycja w rodzinie, bo to lepsze niż kopalnia czy budowa, bo chcą cieszyć się poważaniem i szacunkiem, bo lubią adrenalinę i można wyszukać setki powodów ale Ty jesteś pewien ich szlachetności, bohaterstwa i dobroduszności. Ja tam widziałem trochę strażaków odbiegających od tego legendarnego wizerunku: mianowicie pijaków, prostaków i podpalaczy.
debile !!!, zawsze szanowałem prawdziwych Starzaków (nie mylić z miejskimi strażnikami, spierdolinami życiowymi, śmieciem naszych wsi i miast) ale ci tutaj to debile, w momencie otwarcia bramy maja obowiązek przepchnąć, staranować, przewrócić pojazd idioty/ki by jechać dalej. Gláby tutaj powinni być ukarani za niedopełnienie obowiązków.
Jak się będziesz smażył żywcem w mieszkaniu i błagał o pomoc a straż nie dojedzie z drabiną bo jakaś tępą dziura zablokuje wyjazd to może zrozumiesz jak ważna jest ich praca.
Ci chłopacy narażają życie i zdrowie żeby ratować drugiego człowieka i jego mienie.
Szacun dla nich bo jako jedyna służą robią ciężką i niebezpieczną robotę.
Tej dziurze z BMW powinni odebrać prawo jazdy. Skoro jest na tyle ograniczona że zastawiła wyjazd straży pożarnej to znaczy ze nie nadaje się do kierowania jakimikolwiek pojazdami. No co najwyżej wózkiem sklepowym.