ustawie sobie to skamlenie jako dzwonek w telefonie
Jak ja tych chinskich kurew nie trawie....brzydkie, smierdzace, pokraczne, bezduszne, glupie, pizdowate, nudne w chuj, wpierdalaja nietoperze i sieja tyfusy na caly swiat, zatruwaja powietrze i oceany, kradna technologie, sabotuja wewnetrznie zachodnie kraje, zrobili tiktoka, znecaja sie nad dziecmi i zwierzetami itp itd... jak tu nie fantazjowac o restarcie piecow po hansach?
Oglądałem kidyś taki kanał o życiu w chinach. To inna mentalność tam jednostka (i jak widać istioty żywe) są nic nie warte. Nikt się nie przejmuje jednostką uczuciami człowieka ...itd itp. Jako przykład podam wam scenę: chiny, pociąg i siedzi sobie murzynka. Murzyn to tam rzadkość. Wokół murzynki grupa chinoli którzy stoją nad nią przez cały czas i patrzą sie wprost w oczy nie czując żadnego zakłopotania.
nie zesraj sie. To sadistic a nie kwejk.
Sorry, ale znęcanie się nad niewinnym bezbronnym zwierzęciem nie jest zdrowym sadyzmem a chorym niedojebaniem mózgowym. Wziął tak długą rurę, bo bał się że ta psinka go zagryzie?
Jeśli to Cię rajcuje to proponuję udać się do specjalisty, chociaż może i nie, bo władza oznacza odpowiedzialność. Widać, ty nie masz ani władzy ani nie odpowiadasz za nic szczególnie ważnego, więc nigdy się zapewne nie dowiesz co to powiedzenie oznacza.
Oglądałem kidyś taki kanał o życiu w chinach. To inna mentalność tam jednostka (i jak widać istioty żywe) są nic nie warte. Nikt się nie przejmuje jednostką uczuciami człowieka ...itd itp. Jako przykład podam wam scenę: chiny, pociąg i siedzi sobie murzynka. Murzyn to tam rzadkość. Wokół murzynki grupa chinoli którzy stoją nad nią przez cały czas i patrzą sie wprost w oczy nie czując żadnego zakłopotania.
Stoją i patrzą się na murzynkę - no straszne.
W każdym kraju masz jakies odchyły od normy. Zawitaj na piekna Polską więś i też uswiadczysz bezduszności wobec zwierząt. Tak zostali tam wychowani i nic tego nie zmieni. Jak na wsi jakiś pies zagryzie kurę to gospodarz bierze siekierę i wali przez łeb.