masz te numery i nie płacz: 1 2 3 4 5 6
"Zapewne jutro Maderfakermen zostanie obudzony przez matkę o 8:00, pójdzie jak co niedzielę do Kościoła i na tym skończy się jego ateizm"
pogadać/pisać sobie zawsze możesz...
@Szeryfian - widzisz, współcześnie niektórzy sądzą, że już same bycie ateistą zwiększa dwukrotnie IQ. Zapewne jutro Maderfakermen zostanie obudzony przez matkę o 8:00, pójdzie jak co niedzielę do Kościoła i na tym skończy się jego ateizm
@buoba
po chuj wierzyć w coś czego nie ma i tracić czas. chyba lepiej popracować nad samym sobą. ja przygodę z religią skończyłem z początkiem VII kl. szkoły podstawowej(tak to był ośmioklasowy system nauczania)
i wytłumacz mi czemu piszesz "Kościół", "Katolik" z dużej litery? kurwa twa, kopalnia, górnik też piszesz z dużej?
To widzę, że na tej siódmej klasie się skończyło.
Jak wie każdy kto skończył szkołę zdania zaczynamy wielką literą, czego jeszcze nie opanowałeś jak widzę. Ponadto spieszę Ci wyjaśnić, że nazwy instytucji również piszemy z wielkiej litery np. Ministerstwo Finansów, Kościół. Zauważ też, że "Ci", także napisałem z wielkiej litery, bo jest to zarówno poprawne, jak i grzecznościowe.
... jednakowoż wolę poczytać argumenty za i przeciw religii a nie zupełnie obniżające poziom dyskusji przytyki co do pisowni. Wszyscy wiemy że w necie ortografia, gramatyka i stylistyka pisania jakby kuleje.. a może własnie ewoluuje w zupełnie nową jakość ? Tak czy inaczej przypieprzanie się o błędy pisowni, w dyskusji dotyczącej czego innego nie jest objawem mądrości..