Ludzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wpierdolił mu się centralnie przed maskę i ten musiał spierdalać na ogródek.
I tak się powoli żyje na tej wsi.Ludzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wpierdolił mu się centralnie przed maskę i ten musiał spierdalać na ogródek.
frajerzy z BMW poczuli się '' urażeni '' bo gość z Volkswagena wyprzedzał akurat wtedy jak oni wyprzedzali 180km/h lewym pasem od 20 km... i frajerzyny z bmw musiały hamować...
jak ja nienawidzę takich kurew !!!
takie tam bez konkretówLudzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wpierdolił mu się centralnie przed maskę i ten musiał spierdalać na ogródek.