Nawet jeśli tak jest, to też świetnie pokazuje jaką mają mentalność. kto? Nie interesuje ich prawda tylko racja. kogo? Są awanturniczy i manipulują opinią publiczną. Nie chcę takiego rządu.
A jest teraz kościelne? Jestem ateistą i antyklerykałem. Uważam, że kościół powinien działać na identycznych zasadach jak każda inna działalność. Kiedyś ostro hejtowałem osoby religijne, a potem przyszło coś gorszego - lewactwo. Nagle okazało się ze osoby wierzące są rozsądne, wyważone i otwarte na dyskusję...
Czytasz czasem co nasmarujesz, co to ma być, zaprzeczenie przez potwierdzenie?
Ktokolwiek Ci cokolwiek napisze a i tak na koniec powiesz, że to nieprawda, wiec po chuj tracić czas?
W zasadzie od '91 do 2011 rządziło lewactwo. Samo PO od 2005... i mamy jebane państwo z kartonu - cytując klasyka. W czasie pandemii PO krytykowało rząd za zbytnią opieszałość w prowadzaniu obostrzeń i nakazów. Krytykowali rząd za politykę imigracyjną, za mur na granicy z Białorusią. Krytykowali opieszałość w realizacji planu FIT55, zamykaniu kopalni węgla i w sprawie Turowa. Wyobraź sobie co byśmy dzisiaj mieli w kraju gdyby oni rządzili zamiast PiSu... Oni chcą wprowadzić zamordyzm i rządzić pod dyktando Brukseli kosztem Polaków. Całe szczęście, że mamy PiS, ale to jest jebana dżuma i chciałbym, żeby ludzie przestali głosować pod media, celebrytów i populistyczne hasełka, i w końcu wybrali świadomie kogoś kto wprowadzi namiastkę normalności.
Setki takich rozmów już przeprowadziłem i zawsze było podobnie: Tusk złodziej, szwab, okradał Polskę. Na moje pytanie o podanie konkretnych przykładów na jego złodziejstwo to jest zawsze to samo: OFE i Amber Gold. Czyli chuj, a nie prawda. Nie jestem platformusem, ale... podaj kilka afer złodziejskich PO
Setki takich rozmów już przeprowadziłem i zawsze było podobnie: Tusk złodziej, szwab, okradał Polskę. Na moje pytanie o podanie konkretnych przykładów na jego złodziejstwo to jest zawsze to samo: OFE i Amber Gold. Czyli chuj, a nie prawda. Nie jestem platformusem, ale... podaj kilka afer złodziejskich PO
Masz znajdziesz z kilkaset przykładów może z tysiąc. Lista w sumie zawierała ponad 3000 pozycji ale kilka linków wygasło. Do każdej pozycji jest link do artykułu.
Bo totalna opozycja, ma w niepisanym statucie protestować, przeciw wszystkiemu co prawicowe. Nawet gdyby, Polska nagle stała się rajem na ziemi, lewacy znajdą powód do krytyki.
A główny problem każdej opozycji, jest koryto, które jest poza zasięgiem.
Ja to kurwa nie rozumiem, dlaczego jak ktoś jedzie tu na kaczora to od razu jest lewakiem i pedałem.. nie ogarniam..
Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka
Nagle okazało się ze osoby wierzące są rozsądne, wyważone i otwarte na dyskusję...
W zasadzie od '91 do 2011 rządziło lewactwo. Samo PO od 2005... i mamy jebane państwo z kartonu - cytując klasyka. W czasie pandemii PO krytykowało rząd za zbytnią opieszałość w prowadzaniu obostrzeń i nakazów. Krytykowali rząd za politykę imigracyjną, za mur na granicy z Białorusią. Krytykowali opieszałość w realizacji planu FIT55, zamykaniu kopalni węgla i w sprawie Turowa. Wyobraź sobie co byśmy dzisiaj mieli w kraju gdyby oni rządzili zamiast PiSu...