"2400.
Akta afery podsłuchowej wyciekły. Gdyby je przepisać w punktach, doszłoby pewnie kilaset nowych afer. Tu jednak punkt, jako afera (cd.2142) wycieku swiadcząca o państwie pod rzadami PO.»tu(link is external) Ktoś kto szuka tego wycieku, łatwo go znajdzie w sieci googlując "Akta afery podsłuchowej Stonoga"
Już to wystarczy, żeby przestać czytać dalej. Wiesz dlaczego, bo może Cię ktoś doinformuje?
No nie wiem jak określić umorzenie gazpromowi ok. 1.200.000.000 PLNów... Może inwestycja?
A to że jego skurwiała córeczka parę miechów potem kupuje mieszkanie za 2.000.000 w gotówce... Przypadkiem...?
Lewacki śmieć we wszytko uwierzy...
Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka
Typowy lewacki śmieć...
Najpierw płacze że nikt mu jeszcze nie udowodnił że te całe jebane p.o. z rudą kurwą na czele to zwykli volksdoeutsche i razem z ich wyborcami powinni zostać postawieni pod murem jako zdrajcy Polski. A jak już to się zrobi to twierdzi że to nieprawda bo w tvn mówią innaczej.
Więc słuchaj lewacki śmieciu. Dopóki żył Ś.P. Lech Kaczyński i jako Prezydent RP blokował umorzenie długu ruskim, dopóty było dobrze.
ruda kurwa podpisała umorzenie niecałe dwa miesiące po Katastrofie Smoleńskiej, tak tej jebanej rudej kurwie się spieszyło.
Za umorzenie długu odpowiada tylko i wyłącznie p.o. z rudą kurwą na czele, jebany volksdeutschu....
Po twoim komentarzu widać, że chuja wiesz o ekonomii, więc cię nauczę imbecylu, że ta kaczyńska pizda, wkurwiła wszystkich ciężko zapierdalających ludzi na ten wasz spierdolony zasiłek. I tak Wszyscy pracujący najchętniej by was wyjebali z tego kraju.
Pewnie i przyznałbym ci rację, gdyby była inna alternatywa niż PiS.
Przeżyłem 8 lat rządów rudej kurwy i spółki, i jak większość ludzi którzy to pamiętają, nie chce ich powrotu.
rudy volskdeutsch nie ma nic do zaoferowania Polsce. A czego można się po nim spodziewać już wiemy. nie zapominaj że ich głównymi "specami" od ekonomi to belka i balcyrewicz. Jeden wpędził Polskę w nędzę a drugi sprzedał wszystko co się dało za bezcen niemcom.
Jeśli uważasz że taka jest polska racja stanu, to raczej tobie ten bleu screen wyjebało....
Nie wiem jakie masz doświadczenia życiowe ale od WOŚP to się od$%#@dl.
Być może ich działania uratowały Ci lub kogoś z Twojej rodziny zdrowie l
ub życie.
Jak Pisiorów nienawidze i wkurwia mnie prawie każda ich decyzja I W OGÓLE ICH MORDY MNIE WKURWIAJĄ , to jak bedzie PIS vs PO Lewica, to pojde i zagłosuje na PIS, przysięgam, wy jebane zmanipulowane kurwy, a was płacz w internetach wystarczy mi do spełnienia się jako człowiek, ścierwa.
Hejtujesz pis - jesteś platfus.
Hejtujesz Po - jesteś pisior.
Hejtujesz Po i pis - 90% społeczeństwa rozpierdala mózg. Zapowietrzaja się i nie wiedzą co powiedzieć.