Widać, że lewacka ameba. Brakuje jeszcze tylko tęczowego znaczka i serduszka wośpu. Patrząc na te kobiece dłonie to chyba typowa feministka
Ciekawe ile nagród Darwina już otrzymałeś, ale jesteś TOP ziomek pod tym względem xD
Nawet konfederaci nie są tak niedorozwinięci jak Ty ... Nawet kurwa oni xD
Po twoim komentarzu widać, że chuja wiesz o ekonomii, więc cię nauczę imbecylu, że ta kaczyńska pizda, wkurwiła wszystkich ciężko zapierdalających ludzi na ten wasz spierdolony zasiłek. I tak Wszyscy pracujący najchętniej by was wyjebali z tego kraju.
Az dziw ile tu jest obrońców Kaczyńskiego, pis was dyma w dupe a wy go popieracie. W tym kraju nigdy nie będzie normalnie
Masz znajdziesz z kilkaset przykładów może z tysiąc. Lista w sumie zawierała ponad 3000 pozycji ale kilka linków wygasło. Do każdej pozycji jest link do artykułu.
Kolejny widz TVN, któremu pamięć przepełnia się po 4 latach i powtarza tylko to co mu ukochana stacja podaje na tacy...
Ja tam nie zapomniałem tego jednego, wielkiego kwiku, kiedy PiS postanowił zastąpić wszystkich partyjniaków z PO we wszystkich spółkach i urzędach na swoich partyjniaków. Jeden wielki kwik.
Przez lata ludzie z PO obsadzali swoimi wszystkie możliwe stołki, wypłacali sobie grube pensje i udawali, że coś robią, podczas gdy nie robili nic. Potem przyszedł PiS i obsadził swoimi te same stołki, wypłaca sobie grube pensje i oni robią wszystko co się da siłowo i "na pałę", udając, że wiedzą co robią.
No nie wiem jak określić umorzenie gazpromowi ok. 1.200.000.000 PLNów... Może inwestycja?
A to że jego skurwiała córeczka parę miechów potem kupuje mieszkanie za 2.000.000 w gotówce... Przypadkiem...?
Lewacki śmieć we wszytko uwierzy...
A co nie jest prawdą przy OFE?
Kto zmasakrował górnictwo, JSW i KGHM podatkami dodatkowymi?
Mam 20 lat stażu w urzędzie i powiem Ci, że jest znaczna różnica.
Wojna na 100% przeniesie się na resztę kontynentu.
Ty za to pewnie jebany patus pasożyt od cweli kaczora i morawieckiego. Większego ścierwa i wrzodu na ciele narodu niż wy nie było …
Ciekawe ile nagród Darwina już otrzymałeś, ale jesteś TOP ziomek pod tym względem xD
Nawet konfederaci nie są tak niedorozwinięci jak Ty ... Nawet kurwa oni xD
Spójrz na znaczki i łapska. Poza tym ameby które jadą po PiSie, ale nie widzą problemu z PO to prawie zawsze są lewackie pedały. Jakby na koszulce było coś o wspaniałych rządach POPiSu to już inna historia, a ta kurwa zwyczajnie chce powrotu złodziei z PO.
Typowy lewacki śmieć...
Najpierw płacze że nikt mu jeszcze nie udowodnił że te całe jebane p.o. z rudą kurwą na czele to zwykli volksdoeutsche i razem z ich wyborcami powinni zostać postawieni pod murem jako zdrajcy Polski. A jak już to się zrobi to twierdzi że to nieprawda bo w tvn mówią innaczej.
Więc słuchaj lewacki śmieciu. Dopóki żył Ś.P. Lech Kaczyński i jako Prezydent RP blokował umorzenie długu ruskim, dopóty było dobrze.
ruda kurwa podpisała umorzenie niecałe dwa miesiące po Katastrofie Smoleńskiej, tak tej jebanej rudej kurwie się spieszyło.
Za umorzenie długu odpowiada tylko i wyłącznie p.o. z rudą kurwą na czele, jebany volksdeutschu....
Takie coś może napisać lewak albo ruska onuca, wiedząc że wyborcy PiS nienawidzą ruskich na równi z lewakami i licząc że spowoduje jakiś zamęt a co za tym idzie, spadek poparcia dla PiS....
Nie zapomnij o ośmiorniczkach, te były najgorsze, zrujnowały budżet, całe peło delegalizacja i kara śmierci, a pis dożywotnia władza, bo są uczciwi, nie zatrudniają rodzin w państwowych firmach, nie marnują publicznej kasy i nie łamią konstytucji.
Spadek poparcia dla pis jest teraz polską racją stanu, a ich odsunięcie od władzy najważniejsze od wyborów w 89'. Jeśli uważasz mnie za lewaka czy ruską onucę, to poczytaj moje komentarze, albo choćby podpis w stopce.
a teraz uważaj, bo może ci blue screeena wywalić :
Jako katolik o prawicowych i liberalnych poglądach nienawidzę pis i konfederacji, nienawidzę rosji, nienawidzę kościoła katolickiego. Za to jeśli będzie trzeba, pójdę na ulicę w protestach napierdalać się z takimi nacjonalistycznymi śmieciami jak ty w obronie demokracji i członkostwa w UE.