Cytat:
Prawda jest taka że mężczyzna musi być agresywny, ponieważ on ma być fundamentem dla rodziny, ma jej bronic przed napastnikami itp.
nie musi być agresywny żeby bronić swojej rodziny. Do obrony nie jest potrzebna agresja, agresja jest potrzebna w przypadku ataku. A dzięki agresywności to właśnie mężczyzna bije swoją żonę, swoje dzieci. A między innymi alkohol, czy narkotyki są jednymi z głównych czynników zwiększających agresje.
Cytat:
Co do rasizmu, według mnie nie jest konieczny ale również jest zdrowy.
Jakieś konkretne przykłady, czy tylko tak pierdolisz, bo tak uważasz?
Cytat:
Co do adorowania kobiet-Kobiety są stworzone jako istoty słabsze nie dlatego, że jest to jakaś ułomność tylko dlatego gdyż mają inny cel do spełnienia w naturze-wychowywanie dzieci.
Po naszych olimpijskich sztangistkach, bym nie powiedział że są słabe. Dam sobie nawet rękę uciąć, że jakbyś miał taką kobietę, to by cię okresowo napierdalała, aż byś tracił przytomność. Zarówno facet jak i kobieta, mogą być albo słabi, albo silni. Organizm ludzki potrafi się dostosować, im cięższe wymagania mu stawiamy, tym ciężej pracuje. Są zarówno cherlawe kobiet, jak i cherlawi faceci, i różne rzeczy za to odpowiadają, począwszy od genów, kończąc na trybie życia.
Weź swoje pojebane teorie i wsadź sobie w dupę, bo głupszych dawno nie słyszałem.
Odnośnie tematu, nie ze wszystkim się zgadzam z gościem, ale po części ma racje. No bo będąc facetem, wcale nie jest łatwo. I sam to sobie uświadomiłem na pogrzebie swojego ojca, kiedy wszyscy inni płakali, a ja nie potrafiłem, bo uczono mnie że tylko baby płaczą, a ja jestem facetem, i muszę być silny. Miałem wtedy jakieś 15 lat.