tatromaniak.pl/aktualnosci/szokujaca-sytuacja-na-drodze-pod-tatrami-ki...
W zasadzie gówno widać na nagraniu, ale coś mi się wydaje że pedalarze jak zwykle w zwyczaju musieli małym gównem zająć całą drogę przez co pierwszy samochód musiał hamować, przez co hamował również typ jadący za nim i tak się wkurwił że w takim razie nauczy również rowerzystów hamować i taki mamy finał, frustrat w aucie i zawalidrogi na rowerze.
Haha twój wywód co masz, co zarabiasz i jaki jesteś zajebisty jest wystarczającym dowodem jakim nadętym bucem jesteś, nawet nie widząc cię na rowerze można to wywnioskować
aż się zarejestrowałem żeby móc odpisać. czekam aż któryś śmieć mi wyjdzie z auta po takim manewrze i bedzie jadł obiad przez słomkę przez kolejny rok. tak samo jak paru zjebów z tego topiku banda pojebusów, ale w sumie czego oczekiwać po tym forum. typowa dychotomia myslenia, chrakterystyczna dla zacofanego "prograsywnego swiata zachodu" ktory spierdolił sie juz do granc mozliwosci. no cóż, żal mi was tak na serio. a tym nienawistnym kozakom klawiaturowym ninja, powiem ze jak bedziecie chcieli mie rozjebac na trasie to proponuje tak, zebym kurwa nie wstał, bo jak wstane to was kurwy zabije. elo <3
ja kurwa nie rozumiem czego wy się przypierdalacie do rowerzystów..... jesteśmy takimi samymi uczestnikami ruchu jak wy i mam prawo poruszać się drogą, jak wam się nie podoba to trudno..... w moim mieście już kilka razy jakiś pierdolnięty umysłowo kutas mało mnie nie przejechał łamiąc przy tym przepisy i trąbiąc na mnie tak jak bym kurwa nie miał prawa wyjechać na ulicę.... jebane kurwy z większości kierowców i tyle. te szmate co to zrobiła specjalnie to za jaja powiesić.
Ci co wyzywają od pedalarzy to przykre grubasy, które na rowerze nie siedziały. Takie ścierwa co chcą się dowartościować w internecie.
W świetle prawa niby jesteście takimi samymi uczestnikami ruchu, ale dopóki nie wpierdolą każdemu rowerzyście przymusowego OC, dopóty będę was na drodze traktował jako zagrożenie, bo byle debil jebnie mi rysę na drzwiach czy gdziekolwiek, a człowiek potem kurwa szuka jak wiatru w polu. A lakiernik też bierze dobre pieniądze za uczciwą robotę.
Nie mam nic przeciwko rowerzystom, ale będę zawsze głośno mówił, żeby wam wjebali przymusowe OC jak chcecie wyjechać na drogę publiczną
Na drodze było niemal pusto i w pewnym momencie mój mąż wyprzedził mnie. Wtedy z daleka usłyszeliśmy długi, natarczywy klakson
ja kurwa nie rozumiem czego wy się przypierdalacie do rowerzystów..... jesteśmy takimi samymi uczestnikami ruchu jak wy i mam prawo poruszać się drogą, jak wam się nie podoba to trudno..... w moim mieście już kilka razy jakiś pierdolnięty umysłowo kutas mało mnie nie przejechał łamiąc przy tym przepisy i trąbiąc na mnie tak jak bym kurwa nie miał prawa wyjechać na ulicę.... jebane kurwy z większości kierowców i tyle. te szmate co to zrobiła specjalnie to za jaja powiesić.