Nielubię, kiedy organizacje takie jak : NOP, ONR, C18 etc. nazywa się patriotycznymi. Chętnie bym się przyłączył do antify tylko dlatego, żeby im wybić z głowy ten jebany nacjonalizm. I tylko dlatego.Bo wkurwia mnie to, że opóźnione polaczki nie chcą się asymilować, bo prowadzą kult syjonistyczny, że polak jest najlepszy itp. Od dawna tak było, ale jeszcze tak z 20 lat i pewne geny myślenia wyginą.
Śmieszna sprawa, ale przypuszczam że gdyby powtórzyły się wydarzenia z '39, nietrudno byłoby wywnioskować którzy poszliby na ulice, a którzy nie ruszyliby palcem za kawałek "biało-czerwonej szmaty". Przecież Niemcy i Ruskie to byli częścią europejskiej wspólnoty, myślę że Polacy sprowokowali ich tą parszywą obroną.
Przecież Niemcy się bronili w '39, jak możesz tego nie wiedzieć, Polacy ogłosili powszechną mobilizację, dlatego biedacy musieli się obronić, jeżeli o tym jeszcze nie wiesz, to posłuchaj tej KURWY Steinbach, dowiesz się także jakiego ucisku doznali od nas Niemcy
k***aRomantyk napisał/a: napisał/a:
Banda nacjonalistycznych zwierząt
Mylisz pojęcia zwierzaku. To nie są nacjonaliści tylko patrioci.
Powiadasz... na przykład 11.11.11 razem szli bez żadnych ciśnień kibice ŁKS, Widzewa, Lecha, Lechii i wielu innych klubów, wiec się nie wypowiadaj w temacie o którym nie masz pojęcia dziecko
To są zwykli lokalni nacjonaliści oraz hipokryci którzy próbują ubierać się w patetyczne ciuszki patriotyzmu, aby oczyścić swoje ego i dowartościować morale. Jacy z nich patrioci? Patriota troszczy się o dobro całego narodu, tymczasem większość z tych zwierząt nienawidzi własnych rodaków tylko dlatego, bo pochodzą z innego miasta lub kibicują innej drużynie. Patriota nie nienawidzi własnych rodaków.
- Mieszanie sportu z polityką
- Wietrzenie wszędzie spisku żydów
- Wymyślanie "prawdziwych" nazwisk.
To dla mnie patridiotyzm nie pariotyzm.