I co, zabiłbyś mnie? Poderżnąłbyś mi gardło za obrazę narodowości i chuj jeszcze wie czego? Zgwałciłbyś moją matkę i kazał mi na to patrzeć? A na koniec obciąłbyś mi kończyny, oddzielił mięso od kości i kazał mi je jeść, jednocześnie szczając mi na twarz?
czekajcie, jak to kapela nagrala utwor "wszyscy spotkamy sie na dworcu"? nie byla to leciwa Konkwista88?
Nie czytam gazet, nie oglądam telewizji. Coś jeszcze masz do powiedzenia?
Nie, no co ty? Zabiłbym gnidę, a poszedłbym siedzieć jak za człowieka? Bez sensu.
Po prostu z satysfakcją przyglądałbym się jak masz cykora i nie potrafisz tego powiedzieć komuś w twarz wiedząc, że to jest świat realny i że autentycznie za taki tekst możesz wyłapać strzała w ryj.
Skończ już synku bo się tylko ośmieszasz i pogrążasz. Wyjedź stąd i nie wracaj.
djpaczu94- Odróżniasz nacjonalizm od szowinizmu? A z tym że Polacy prowadzą kult syjonistyczny to mnie rozłożyłeś na łopatki. Chłopie ty wiesz w ogóle co to jest syjonizm? Doucz się najpierw a później pisz bzdury.
Vante- Patriotyzm towarzyszy środowiskom kibicowskim od dawna, to nie jest tylko od kilku lat. Jeżeli chodzi o mody to teraz bardziej bym powiedział że jest głupia moda na "oświeconą" młodzież która mieni się kosmopolityzmem, antyklerykalizmem i akceptowaniem różnej maści dewiacji gdzie zatracanie własnej kultury i degeneracje społeczeństwa uważają za postęp...
Internetowy napinacz przyjdź na manifestację i stań oko w oko z C18 i wybij im to z głowy hahahaha
@sebeks powiedział gość z marihuaną w awatarze i w dodatku w kolorach tęczy