hahaha tempy chuju nawet nie wiesz co piszesz to tylko potwierdza że jesteś debilem idź i zrób przysługę ojczyźnie
Nie mam zamiaru ci tego tłumaczyć, bo jesteś polaczkiem.
@KurwaRomantyk
Dlaczego nie wypierdolisz z tego kraju skoro go nie szanujesz? Płakać za Tobą raczej nikt nie będzie, nikt Cie tu nie trzyma.
Może ktoś zbanować tego czerwonego psychola "Romantyka" czy jak temu pedziowi na imię? Słuchaj pomiocie żydowski idź i obciągnij szechterowi druta pało czerwona i wypieprzaj na Madagaskar gdzie twoje miejsce w łeb.
A za określenie polaczek to należy Ci się kula w łeb. Przepraszam to są metody twoich sowieckich towarzyszy. RAZ SIERPEM RAZ MŁOTEM W CZERWONĄ HOŁOTĘ!!!!
No udowodnij. Jest np. jakaś wzmianka o tym, żeby zapierdolić Niemca, Żyda, Ruska? Nie zauważyłem. Czy zamiast zdjęcia bohatera jest falanga? Też nie zauważyłem.
kibole i narodowcy to nie same chamy po podstawówce, a też porządni i wykształceni ludzie
Dlaczego część z Was pieprzy o tym co przeczyta w gazecie albo usłyszy w TV, gdzie fakty są tak zmanipulowane, że i tak tylko jedna i zawsze ta sama strona wychodzi z danej sytuacji zwycięsko, zamiast spojrzeć własnymi oczami i czasami zamknąć się jak się nie ma nic do powiedzenia albo się kompletnie nie zna w danym temacie ?
Chciałbym cię czerwony pejsaku spotkać na ulicy, żebyś mógł mi w oczy powiedzieć że jestem 'polaczkiem'