Powiem tyle. Kto nie spróbował, nie zrozumie. Dla was gejowskie przytulanie tak? Wy nawet nie macie siły zrobić 30 pompek a traktujecie siebie lepszych od nas obrażając nas od gejów? Prawdziwi mężczyźni z was... Ps. Geje uprawiają seks (jadą się w dupala) tutaj nie ma elementu w którym ktoś komuś robi lachę, robi go w tył.
Jak te obrazki mają dla ciebie podtekst seksualny i uważasz że są gejowskie jesteś pedałem? Bo przecież żaden tam nie robi lachy drugiemu ani nie zapina w dupę.
Może i tak ale żeby nie BJJ, MMA nie było by takie ciekawe i zapamiętaj to sobie Ty i wszyscy którzy twierdzą że to chujowy sport (połowa walk kończona jest technikami poddania znanymi z BJJ).
Ci panowie tutaj to leszczyki i widać ze to nowicjusze, gdzie jeszcze zamiast walczyć z głową dążą do natychmiastowego poddania przeciwnika. Bardziej doświadczeni grapplerzy nie doprowadzają do takich sytuacji. Grzech główny Niemca w tej walce to za wysokie wejście i próba wejścia na nogę z przodu i sam się przy tej okazji podstawił na gilotynkę
Jak nie widzisz daty urodzin i sugerujesz po sobie, że nie zdałem, to nie mój problem...