To jest przykre, że normalne zachowania policjanta w Polsce to taka rzadkość, że aż pokazuje się je w mediach żeby ludzie się wzruszali. Może oni w końcu przestają być panami władzami a stają się rzeczywiście policjantami.
Nie ma to jak nakłamać i postawić się po stronie pokrzywdzonego. Jakoś mi nigdy się takie przygody nie przydarzyły, a na komendzie zdarzało mi się przebywać (np. składając zeznania lub dostarczając znalezione przedmioty). Za nic na komendzie wpierdolu nie dostaniesz.
PS. Taki cwaniak z ciebie z tym nagyrwaniem.. sorry, nie każdy czyta ustawy na temat nagrywania do poduszki. Skoro nie mogłem nagrywać to mógł powiedzieć "proszę wyłączyć telefon, nie wolno nagrywać", a nie rzucać się na mnie jak goryl.
Zerino,
haha
O typie,ciota i frajer dał sobie wpierdol spuścić,poszedł na skargę na milicje tam też mu wpierdol spuścili
Mandatów nie płacę,także zasadności ich wystawienia nawet nie chce mi się kwestionować i gitara gra idę dalej.
Oo i ten odwieczny pocisk na rodzine,ciekawe co byś zrobił gdyby zaatakowali Towją rodzinę.Moja rodzina nie wraca po nocy najebana to raz, a dwa to nie pozwoliłbym im wracać po nocy najebanym w samotności.