Wysłany:
2014-02-04, 21:24
, ID:
2920562
12
Zgłoś
A ja wam powiem tak przemądrzałe skurwysyny wysrane przez sukę na gnoju. Czytając te wasze obsrane komentarze stwierdzam, że w dupie byliście i gówno wiecie. Podatki- kurwa wasza zajebana mać, przez ostatnie trzy lata w rolnictwie wprowadzana chyba ze trzy nowe, a jeszcze planują więcej wprowadzić. Jeździcie po wsi jak pies po burej suce, bo was kurwa zazdrość zżera, że ktoś popierdala ciągnikiem za 200 i więcej tysięcy- szkoda wam? To zapierdalaj z miasta, kup kawałek ziemi, składaj podania o dopłaty od tej zapierdolonej w dupę unii, weź kredyt, kup ciągnik za 300k i spłacaj go kurwa 15 lat. Sracie się kurwa o te dopłaty, że pieniądze za darmo dostajemy itd.- u mnie jest tego koło 15-20 tys. zł- taki jest kurwa z tego profit, jak skurwysyn- kiedyś nawozu mi starczyło za 12k, a teraz za ponad 30 kurwa muszę kupić, bo jest około 2 razy droższy, paliwo 3 razy droższe. Podsumowując- dopóki nie byliśmy w unii miałem mniej na koncie i żyłem na takim samym poziomie jak teraz, kiedy mam przepływ gotówki 3 razy większy. Polski rząd chciał skłócić jeszcze bardziej Polską wieś z Polskim miastem i mu się to w kurwę elegancko udało, bo dopóki naród będzie jebał na siebie ile może, dopóty oni będą robić co im się tylko kurwa podoba.
Co do tych dżemów, to sam nie wiem, bo jeden zrobi porządnie, czysto itd; a drugi na odpierdol nawet jabłek dobrze nie umyje, ale z drugiej strony za jaki chuj jeszcze z tego podatek płacić? A no tak zapomniałbym- przecież to proste- po to żeby te w kurwę jebane świnie, buraki i zajebani wyzyskiwacze z wiejskiej mieli na swoje limuzynki i inne przyjemności.