Balon za szybko zostaje napompowany i zbyt szybko się unosi. Lina przywiązana do balona pojawia się z nikąd. Poza tym przy wykonaniu tego typu prawdziwej akrobacji wystąpiło by zbyt duże prawdopodobieństwo uderzenia głową o chodnik.
Prawdopodobnie scena z panną pociągniętą za linę została nakręcona w profesjonalnym kaskaderskim green roomie, potem panna została nałożonana na scenerię miejską, a balon został wygenerowany przez AI i również wklejony.
@: @: @: @: No ale po czym to widać, że to AI? Wszyscy spece tacy mądrzy! "widać przecież, widać, widać!"
Kurwa, gdzie? Która klatka, który piksel? Gdzie mam patrzeć i na co, żeby to zobaczyć?
@: Takie filmy, jak ten z Zeleńskim to ja sobie Faceswapem od zeszłego roku na swoim kompie robię. Z kompletnym amatorem nie rozmawiasz. Nie znam się na lataniu balonem, ale o obróbce wideo coś tam wiem. A palniki na twoim filmie też są wygaszone od 2:40...
Ja rozumiem, że dzisiaj co raz trudniej to odróżnić, ale jakoś jedni widzą to od razu, a drudzy wcale i doszukują się prędzej reżyserowanej akcji kaskaderów w co jestem w stanie uwierzyć.
@ Cho no tu, proszę. Weź się też wypowiedz, bo drama jest.