@: Takie filmy, jak ten z Zeleńskim to ja sobie Faceswapem od zeszłego roku na swoim kompie robię. Z kompletnym amatorem nie rozmawiasz. Nie znam się na lataniu balonem, ale o obróbce wideo coś tam wiem. A palniki na twoim filmie też są wygaszone od 2:40...
Ja rozumiem, że dzisiaj co raz trudniej to odróżnić, ale jakoś jedni widzą to od razu, a drudzy wcale i doszukują się prędzej reżyserowanej akcji kaskaderów w co jestem w stanie uwierzyć.
@ Cho no tu, proszę. Weź się też wypowiedz, bo drama jest.
@: @: @: @: @: @: @: @: @: @: @:
Wy sami jesteście , jełopy...
@: Albo twój stary! Gówno, a nie AI. Nikt z was nie potrafi powiedzieć, gdzie widzi o AI. Wy po prostu jak czegoś nie rozumiecie, to piszecie ustawka/AI/fejk ale argumentów za tym idących zero. Oczywiście, jak to u baranów bywa w stadzie, skoro całe stado beczy, to muszą mieć rację. I tak w kilkunastu pierdolicie farmazony i się nawzajem po plecach poklepujecie śmiejąc się z innych, choć sami nawet nie wiecia ani co to jest AI, ani co to jest ustawka.
Do książek, matoły! Za dwa tygodnie obecność będą sprawdzać.
@: Tak, jak się spodziewałem po tobie, Pietruha, nawet nie kliknąłeś w link, bo nie wiesz jak to działa.
...no ale ty już na liście zjebów figurujesz podwójnie. Z tym IQ to też jest ciekawa sprawa: Wiesz, że największą wiedzą jest świadomość własnej ignorancji, a im głupszym się jest, tym bardziej ma się wrażenie, że należy się do intelektualnej śmietanki?
@: No kurwa nareszcie! Jakieś konkrety! Piwo, człowieku! I sprawdż sobie, co to jest ustawka.
A wy, ciule zasrane od AI, wszyscy na listę wpadacie.
@: Tylko, że to nie jest ustawka, matole. Tak, jak napisałeś, jesteś zwykłym robolem fizycznym z pokolenia, które musi mieć karteczkę z opisem, bo obsługa internetu to dla niego zbyt wiele.
Stary głupku... Ułatwię ci to trochę:
@: Dalej nie kliknąłeś i tylko się pogrążasz.
To nie jest ustawka. Po raz trzeci ci to piszę. Zobaczymy, po ilu razach załapiesz o co chodzi.