I bardzo kurwa dobrze !
Powinni ją na dołek zawieźć!
Też za młodego piłem na ławce pod blokiem z kumplami, ale jak przyjeżdżała policja każdy siedział cicho i dzięki temu często się kończyło tylko na wylaniu browara i upomnieniu. Taką mają pracę, ale jak Ty jesteś do nich ok to w większości przypadków oni również są w porządku przecież oni też kiedyś byli młodzi.
Najgorsze są właśnie takie "laski" które pierwsze drą ryja a potem "przepraszam, przepraszam, przepraszam, błagam itd."
To jesteś zwykłym pedałem jak dałeś sobie browar wylać,przyjeżdżały takie chujki na boisko i strugały cwaniaczków.Raz my dostaliśmy innym razem my im spuściliśmy wpierdol,i jakoś czas leci.Raz jak nas kurwy powinęły na dołek,ścieżka zdrowia za komuny to spacerek po parku,ale każdy sztywny i nikt nie pęka,a ty złamasie dałeś sobie browar wylać.Artystyczna internetowa dusza,co.
ta kurwa, tu to widać, że chamstwo, ale uraz do policji mam, po tym jak jebany grubas z kompleksami wystawił po 100zł mandatu mi i 3 kolegom za usiłowanie picia alkoholu w miejscu publicznym, opierając się na jednej pustej butelce stojącej na przystanku.
do tamtej pory nie miałem nic do policji, ale teraz co raz bardziej widzę, że się wywyższając i traktują wszystkich tak samo (jak pijaków i tych co krzyczą JP)
kurwa, jebany grubas z policji