_RottenFetus_ napisał/a:
@up
Powołujesz się na złą lewacką poprawność polityczną. Tylko dlaczego wasza strona do tego stopnia posunęła tą poprawność, że "uczucia religijne" są chronione prawnie.
A czy ochrona uczuć religijnych blokuje jakiś postęp naukowy? Sam tworzysz off top w swoim temacie. Daj mi chociaż jeden tak przykład. Bo na poprawność polityczną mogę dać Ci dziesiątki.
_RottenFetus_ napisał/a:
Wy czyli kto? Iluminaci (wiesz że jednym z warunków należenia do loży masońskiej jest wiara w boga?), reptylianie, czy kurwa kto?
Wszyscy obecni tutaj gimboateiści. Jakoś nie widzę, żeby w krytyce religii, chrześcijaństwa, ktoś odwoływał się do ludzi poważnych typu Swinburne, tylko zrównuje się wszystkich z oszołomami twierdzącymi, że ludzie jeździli na dinozaurach. A i Ty kolego sympatyczny porównujesz chrześcijaństwo do teorii płaskiej, dlatego mam Cię za takiego samego półgłówka jak inni.
_RottenFetus_ napisał/a:
A muzeum w teksasie to bardzo fajna sprawa. Sami wiecie jak bardzo to wam szkodzi, gdy gość na wystawie pokazuje człowieka ujeżdżającego dinozaury, ale zamiast starać się o zamkniecie muzeum, wolicie mówić że to lewacki spisek, gdy robi się o nim głośno.
Czemu mi szkodzi? A co ja katolik ma wspólnego z jakimś pastorem oszołomem z USA? Jedynie takie typki jak Ty, zamiast podjąć poważną dyskusję, to ekstrapolujecie kogoś takiego na całe chrześcijaństwo i wydaje się wam jacy to nie jesteście ponad religijny motłoch.
Zresztą niby dlaczego mam starać się o zamknięcie? Nie jestem faszystą, jeżeli to jego prywatne muzeum niech ma tam co zechce.
_RottenFetus_ napisał/a:
Kolego, musiałeś mieć strasznie chujowych nauczycieli z geografii, skoro nie potrafili oni ci przedstawić podstawowych faktów dowodzących okrągłości ziemi.
Widzę, że nie zrozumiałeś przykładu. Przeczytaj jeszcze raz i pomyśl, wtedy pisz. To wbrew pozorom nie takie trudne.
_RottenFetus_ napisał/a:
Prawicowy kandydat na prezydenta ze swoim kolegą którego tytułuje "profesor" wspólnie obalają ewolucję (w oryginalnym linku materia z yt usunięto, ale w było materiał jest na serwerze sadola):=
I o tym cały czas mówię. Brak całkowitej uczciwości intelektualnej, wyciągasz mi polskiego jeźdźca na dinozaurach, protestanta i każesz mi się z niego spowiadać. Żałosne
voidinfinity napisał/a:
Ostatecznie okazało się, że to Kopernik był bliżej prawdy, ponieważ heliocentryzm tłumaczył zjawiska, których geocentryzm nie potrafił wytłumaczyć.
Czyli zwyczajnie jak to w nauce bywa z biegiem czasu zastąpiono starą teorię -nową. Czyli jak to się działo setki razy w XX w. to norma, ale jak w chrześcijańskiej Europie to już spierdolenie umysłowe spowodowane religią. Brawo lewaczku
voidinfinity napisał/a:
Co udowadnia tylko, co się dzieje, jak pozwolić teistycznym fanatykom brykać za bardzo.
Faktycznie i jaki ten kraj przez to zacofany i biedny.
voidinfinity napisał/a:
Możecie albo zwalczać, albo przyznać że wasza religia nie ma żadnych podstaw teologicznych.
Temu też chyba zrobię zdjęcie.
sezamkowyRozpierdol napisał/a:
Jesteś odzwierciedleniem niezapomnianej pani Senyszyn z SLD, która do wszystkich rozmówców w programie u Pospieszalskiego mówiła że są niewyedukowani
Nie wszyscy, tylko wy gimboateiści. Nie obraź się ale jesteś chyba najgłupszy z całej waszej trójki, dlatego reszty twojego posta nie będę komentował.
Filogyna napisał/a:
Kto odrzuca pojęcie prawdy? Problem jest tylko taki, że znam co najmniej 5 definicji prawdy :'(
Akurat dla Ciebie uściślę. Chodzi mi o absolutną prawdę, której brak, zakłada postmodernizm. No i jego wszelkie mutacje. Zresztą nawet i sam Marks uznawał polilogizm.