Baronessa napisał/a:
Ten cymbał z renówy na chuj się wpierdala w nie swoją broche?
Bo pewnie ten w fordzie wkurzył i jego. Nikt bez powodu się nie zatrzyma. Możemy śmiało stawiać hipotezę że ten w Fordzie robił coś na tyle głupiego że sprowokował typa z renówki bo kozaczenia. Co średnio działa na korzyść wszystkich kozaów którzy tutaj jęczą że Ford jest niewinny.
Baronessa napisał/a:
Wiadomo, że przepisy to przepisy i wina fordziaka, ale nagrywający to jakaś straszna melepeta... Jak się tak martwi o bezpieczeństwo gówniaka, to na chuj go w ogóle pakuje do samochodu...
Angel napisał/a:
Hamował klaksonem i jedzie z dzieckiem - jeszcze jakieś argumenty aby nie uniknąć kolizji?
Dziecko w aucie ale kurwa musi być.
krzywro napisał/a:
ok wszystko się zgadza ale.. Wina wpierdalającego się na pas OK ale walący też zmieniał pas, też powinien pomyśleć jadąc z dziećmi jak sam mówi.
Chłop w przypływie emocji powiedział głupio że ma dziecko w aucie, a Wy się jak nabuzowane hormonami nastolatki szukające uwagi koleżanek, czepiacie o gówno i go wyzywacie od ciot bo to powiedział. Chryste... Prawie brzmicie jakbyście bronili tego co złamał przepisy i ciągłą przekroczył bo jest większy kozak i nie ciotuje o jakimś dziecku... Mam nadzieje że to tylko hormony i jakiś dziwny symetryzm drogowy a nie wasze realne myśli.
Will70 napisał/a:
Mówię o kurwie która jadąc z dzieckiem celowo powoduje kolizję. Jak jesteś niedojebany tak jak on, to idź do lekarza. Od głowy.
Biorąc pod uwagę że ten urywek filmu zaczyna się przed stłuczką, nie za bardzo możesz stawiać hipotezy że ten z tyłu spowodował kolizję. Musiałbyś być mieć dłuższe nagranie które pokazuje że ten w Fordzie od dłuższego czasu próbował wjechać na pas a ten z dzieckiem go blokował aż w końcu mu w dupę wjechał. Nie masz takiego nagrania. Tylko mi tutaj nie bełkocz o tym że kierowca musi mieć refleks olimpijski, bo skoro sam masz od DAWNA prawo jazdy to z racji biologicznego wieku Twój refleks Cię dyskwalifikuje do jazdy.
Dodatkowo mamy opis w którym autor, zakładam że nie kłamie, stwierdza że policji wypisała mandat Fordowi. Policji zapewne miała dostęp do dłuższego nagrania.
Bonkojad napisał/a:
A użycie słowa k.... przy dzieciach to mu nie przeszkadza.
Brzmisz jak moi kuzyni w wieku przed-nastoletnim. Zrobią coś złego i zamiast przeprosić to zaczynają wymieniać kto i co zrobił też złego... Jeden z najmniej wartościowych postów w tym temacie. Wnosisz mniej mądrości niż niektórzy tutaj których co drugie słowo to wulgaryzm...
mateuszsick napisał/a:
Niee, to było skurwysyństwo i powinni nagrywającemu deskoterapię zafundować na tej ulicy tam, mógł ominąć spokojnie i pojechać ale wolał skręcić w prawo i zajebać. Z resztą kto ma IQ trochę wyższe od psa i nie jest jebanym śmieciem jak nagrywający to to zauważy co tu się wydażyło.
BambiPMT napisał/a:
Kolejna pizda jak kamerkowicz.
Cipa bezpiecznie jechała? Kurwa upośledzony by zdążył zachamować przed tym fordem. Kolo się wpierdolił specjalnie żeby móc jak rudy na psy zadzwonić. Debil kurwa to mało powiedziane.
"jebany śmieć", "zadzownić na psy" - widać że szkoła się zaczęła i dzieci wróciły z wakacji.
Velture napisał/a:
Miałem w życiu kilka kolizji, zarówno ze swojej i cudzej winy, to [...]
Po napisaniu pierwszej części tego zdania powinna zapalić Ci się czerwona lampka, że może nie jesteś najlepszym ekspertem w temacie i warto swojego zdania nie podnosić. Z tego samego powodu ten typ co dziesiąty raz zdaje teoretyczny egzamin na prawo jazdy nie jest osobą z którą powinno się przed takim egzaminem rozmawiać a przynajmniej słuchać i brać do serca co mówi...
CrookerS napisał/a:
Smiec z kamerka. Zesrał by sie jakby wpuscił. Oby wypadl mu odbyt
Nie żebym bronił którejkolwiek ze stron, ale znaki drogowe w Polsce są na tyle daleko ustawione że jest sporo czasu aby zmienić pas. Ten debil w Fordzie już przed wypadkiem na ślady stłuczki w tamtym miejscu. Zamiast jechać z maksymalną dozwoloną prędkością do ostatniego momentu, to może się "ukorzyć" zwolnić i zacząć zmieniać pas przed ciągnął. Ja wiem, patrząc na komentarze ludzi w tym temacie, że to takie niemęskie zwolnić do ~30kmph albo się kompletnie zatrzymać, ale wtedy nie ma się problemu z debilami co w ramach zasad wjadą w dupę bo ciągła.
spodenki napisał/a:
To wskażesz wreszcie gdzie napisałem, że kierowca Forda nie powinien dostać mandatu, czy dalej będziesz się błaźnił głupimi tekstami ze szkoły specjalnej?
Ja się z kolei zastanawiam czemu za punktu swojego wypaczonego honoru wybrałeś sobie tą rozmowę...? Gościu w Fordzie ma tył bardziej wyklepany niż Biedroń. Ewidetnie to nie jest pierwszy raz kiedy zrobił coś w tym stylu. Ja wiem że go nie bronisz, ale po co się wypowiadasz w tonie który prawie brzmi jakbyś go bronił. Wyloguj się z konta, weź oddech i tyle.