miesiączka to też aborcja, tak samo jak masturbacja.
dobrze mówi, bo ci przeciwnicy invitro i aborcji to już pitolą takie farmazony że masakra. Płód bez wykształconych wszystkich organów to nie jest dziecko, bo jeżeli mielibyśmy iść tym tokiem to miesiączka to też aborcja, tak samo jak masturbacja.
Ci co są przeciwko aborcji chyba nie wiedzą ile jest męczarni z ciężko chorymi i upośledzonymi dzieciakami. Zarówno dla rodziców i dzieciaków. Zaryzykuję, że zmuszanie ich do życia jest wręcz niehumanitarne.
Płód to nie człowiek i w dupie mam wasze definicje. Jęczy niemiłosiernie i myli pojęcia ale coś w tym jest - do któregoś tam miesiąca płód kompletnie nie czuje bólu, bo jest za słabo rozwnięty -> wyborcza.pl/1,75476,8065662,W__Brytania__Ludzki_plod_nie_czuje_bolu_pr...
Babska dupa = babska sprawa, a nie księdza czy moja lub wasza. Każdy powinien mieć prawo wyboru. Zresztą jak ktoś chce usunąć to i tak to zrobi, nielegalnie albo w UK... to może lepiej to zalegalizować i nie udawać, że problemu nie ma?
dobrze mówi, bo ci przeciwnicy invitro i aborcji to już pitolą takie farmazony że masakra. Płód bez wykształconych wszystkich organów to nie jest dziecko, bo jeżeli mielibyśmy iść tym tokiem to miesiączka to też aborcja, tak samo jak masturbacja.
Ciebie powinni wyskrobac bo zanizasz poziom debaty wypowiadajac sie w sprawie o ktorej nie masz zielonego pojecia. Jak tacy ludzie decyduja powie pare haselek i przyglupy klaszczą to sie nie dziwie ze jest jak jest. Zreszta jakie ty masz prawo decydowac o czyims zyciu zrob badania przed i sie dowiesz czy moga byc jakies powiklania w postaci chorob genetycznych, albo nie wal po pijaku byle paszczaka i zen w wieku 18 lat
Myślałem że w gimbazie juz o tym uczą. Miesiaczka to krwawienie wymywające endometrium i komórkę jajową a nie komórkę zapłodnioną. Co to masturbacja specjaliście nie tłumaczę. Więc abstrahując od in vitro, z twoim logicznym myśleniem jest coś nie tak.