KurwaRomantyk napisał/a:
Chujowe argumenty pokroju Adolfa H. Wszystko co inne - be. A co do tego, że tylko geje się z tym afiszują - kurwa, znasz chociaż jednego poza Biedroniem z telewizji? Że niby hetero faceci nie szczycą się kogo to nie zaliczyli? Orientacja nie gra tu roli, bo wszędzie znajdą się debile.
Ja znam jedną parę homosiów, których nigdy bym o to nie posądził i w sumie jak się dowiedziałem, nie poczułem obrzydzenia. Nie chodzą na parady, nie afiszują się, ale także się nie wstydzą. Są homosiami i im z tym dobrze, nie potrzebują manifestować tego wszem i wobec.
O to kurwa chodzi, bo wszystko, co kobitka napisała, uprawiają pary hetero, ale nie chwalą się tym, bo seksualizm człowieka to jego prywatna sprawa. Homoseksualiści są, byli i zawsze będą, nigdy nikomu nie przeszkadzali. Natomiast takie pedały to osoby, które chcą ze swojej odmienności uczynić argument. Powiesz im, że to co robią jest nienaturalne (bo jest) to cię nazwą homofobem. Taka jest różnica, że moi koledzy geje sami mówią, że to jest nienaturalne, ale nie są w stanie z tym walczyć i chcą sobie żyć spokojnie.
Porównaj Biedronia - Pedała do Niedźwieckiego - Geja, a zobaczysz, na czym polega różnica.