To nie temat zastępczy tylko jeden z postulatów homosiów - legalne związki i adopcja dzieci.
I ciebie też chuj obchodzi kto co robi w łóżku dopóki nie okazałoby się, że Twój synek pewnego dnia oświadcza ci, że pedałuje. Odpierdol się od moich poglądów i jeżeli jesteś taki pro-cwelom to załóż sobie konto na jakimś homo
portalu.
I co jeszcze? Homosie niech założą sobie jakiś kraj na bezludnej wyspie i niech tam się jebią.
Jak widać wyłuskujesz z moich wypowiedzi tylko to co ci odpowiada
Nawet jeżeli TWÓJ synalek by ci to oświadczył, to co? Wyjebałbyś go z domu? Wysłał na leczenie? Skierował do zakonu?
Heterom homo, bi, aseksualny - wszyscy to ludzie, wszyscy to Polacy!
Tumislav albo ja nie zrozumiałem Ciebie ,albo Ty mnie ;] ,że tolerancji z XX wieku czy tolerancji trwającej XX wieków ?
Raczej Cię punktuję. Punkt po punkcie wytykam Ci Twoją "otwartość" na pedałów.
Wpierdoliłbym mu takie lanie, że nie wstałby przez trzy dni z podłogi. Następnie wysłał na leczenie a jego "towarzysza" zapierdolił. Ale ty swojego zapewnie pogłaskałbyś go po głowie i powiedział "nic się nie stało synu, to naturalne" ?
Ja pierdolę, takiego obrońcy cwelków dawno nie widziałem
jakoś nie czuję, aby moje argumenty były obalone
To zajebisty z ciebie rodzic będzie.
i byłoby jednego mniej
tak mi mówi wiara
Na nieszczęście przyszedł niemiec, a potem rusek
@Tumislav
Tylko że w świecie zwierząt udokumentowano bardzo dużo przypadków zachowań homoseksualnych. Z tego co podaje Wikipedia, "prawie 1/4 potomstwa łabędzi jest wychowywana przez pary jednopłciowe". Niektóre zachowania zwierząt powszechnie uważanych za bardziej inteligentne (owe delfiny, szympansy) zapewne uznałbyś za szczególnie perwersyjne (delfiny kopulujące nie tylko z osobnikami tej samej płci ale z rekinami, żółwiami a nawet węgorzami).
pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierz%C4%85t
Myślę, że lepszy niż Ty. Wychowasz dziecko na cwelka i powiesz mu "nic się nie stało"? Jesteś ostro przegięty.
Który przeciwstawia się homosiom? Obym się mylił ale powoli zaczynam wnioskować, że sam lubisz od czasu do czasu mieć przetkanego anala i bronisz nie swoich poglądów a swojej orientacji.
Wiara Ci mówi że cwelenie się jest okej?
Tak kurwa, a największy dotkliwy cios dla gejów był pod zaborami. Ja pierdolę, aż mi Cię szkoda...
Wiara mi mówi, że nie wolno nikogo dyskryminować!!!!!!!!